Köpvillkor och Info

Köpvillkor och information

  • Fraktkostnad 59 kr, fri frakt på beställningar över 1200 kr.
  • Skickas vanligvis inom 1 - 3 arbetsdagar.
  • 14 dagars öppet köp efter paketet hämtats ut från utlämningsstället

Allmänt

Alla varor förblir Mysfaktors egendom tills dess att full betalning kommit företaget tillhanda. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats.

Vi strävar efter att återge färger och texturer på produkter vi säljer så exakt som möjligt, men vi kan inte garantera att de bilder som visas i webshopen exakt återger verkligheten. Hur t.ex. färg återges beror bl.a. på din dator, bildskärmens inställningar m.m. Ofta använder vi bilder från våra leverantörer, då har vi ingen möjlighet att påverka förutsättningarna vid fotograferingen.

Alla bilder och texter på denna webbplats tillhör Mysfaktor och får inte kopieras och användas utan medgivande.

Beställning

När du har slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till den e-postadress du har angett. Där finns alla uppgifter om produkterna, priser, fakturerings- och leveransadress. Om något är fel eller om du vill ändra något i din beställningen bör du omedelbart kontakta Mysfaktor via [email protected]

Priser

Priserna anges i svenska kronor (SEK). Alla priser är inklusive moms på 25%. Mysfaktor reserverar sig för prisändringar orsakat av prisändring hos leverantör.


Frakt

Frakt kostar 59 kronor. För ordrar över 1200 kr bjuder vi på frakten. Vi skickar enbart inom Sverige. Bor du i Falköping eller har möjlighet att hämta ditt paket hos oss går det bra, då betalar du ingen fraktavgift. Välj avhämtning i kassan och maila oss sedan på [email protected] för att komma överens om en tidpunkt. Om du inte hör av dig, så kontaktar vi dig.

Våra produkter packas i nya lådor eller originalförpackningar men också återvunnet packmaterial. Detta är främst för att spara på miljön men också för att spara in på kostnader för dig som kund, då du slipper betala för dyrt packmaterial som ändå inte skall användas. Det är ju trots allt innehållet som är det viktigaste!

Kunduppgifter

När du handlar hos oss får du fylla i dina uppgifter. Var noga med att skriva dina uppgifter rätt så att orderbekräftelsen och sändning hamnar rätt och så att du får dina leveransaviseringar. Självklart lämnar vi inte ut dina uppgifter till någon utan de används enbart för att kunna fullfölja avtalet mellan Mysfaktor och kund samt för kommunikation mellan kund och Mysfaktor. Du har alltid rätt att ta del av dina registrerade uppgifter och kontakta oss om du vill att dina uppgifter tas bort. 

 

Betalning

Betalning sker via betaltjänsten Hips som tillhandahar Swish, faktura (betala inom 14 dagar), PayPal, samt betalkorten Visa eller MasterCard. Vi använder oss av säkerhetsstandard framtagen av VISA och Mastercard för betalningar över Internet. Överföringen sker med säker SSL-kryptering. Det innebär att ingen obehörig kan se dina uppgifter.

Leverans

Vi har som ambition att skicka varorna från vårt lager inom 1-3 arbetsdagar. Under vissa perioder kan dock denna tid förlängas på grund av t ex hög belastning. Under juli - augusti månad samt i mellandagarna mellan jul och nyår kan leveranstiderna vara längre, upp till 2 veckor.

Reklamationer

Kontakta oss direkt på [email protected] om varan du tagit emot på något sätt är skadad eller om vi har skickat fel vara till dig så gör vi vad vi kan för att rätta till felet fortast möjligt!

Ange ditt ordernummer samt bifoga tydliga bilder på den felaktiga varan så kommer instruktioner till dig via mail hur du skall gå tillväga. Vi byter i första hand ut varan mot en ny, alternativt om varan är slut i lager återbetalar vi er för produkten.

Vid skador, eller felleverans står Mysfaktor för fraktkostnaden av returen samt fraktkostnaden för eventuell ersättningsvara.

Ångerrätt

Enligt distanshandelslagen har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du hämtat ut varan. Du måste ALLTID hämta ut varan från utlämningsstället för att ångerrätten ska gälla. Skicka ett mail till oss ([email protected]) innan du skickar tillbaka så får du instruktioner via mail hur du skall gå tillväga.
Varan ska vara i lika gott skick som när du fick den, det vill säga oanvänd och oskadd.
När du utnyttjar din ångerrätt står du som kund alltid för returfrakten.
Återbetalning utförs normalt inom 1-5 arbetsdagar, dock senast inom 30 dagar, efter att vi mottagit och godkänt returen. Observera att eventuell faktura ska betalas även om du returnerar varan. Återbetalning av ordersumman görs efter godkänd retur.

Mysfaktor är inte ansvariga för eventuella transportskador vid returförsändelse, skicka därför er retur väl emballerat. Helst i det emballage varan skickades i till dig.
Det är ej returrätt på beställningsvaror.

Outlösta försändelser

Paketet ligger hos ditt utlämningsställe i 14 dagar. Om vi får tillbaka paket som du inte har löst ut så debiterar vi dig för samtliga kostnader som uppstår (t ex returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift). För närvarande är dessa kostnader 300 kr och betalning av dem ska ske inom 14 dagar från fakturadatum. Betalas inte fakturan sänder vi en påminnelse, med vilken det tillkommer en kostnad på 50 kr. Uteblir betalning även efter påminnelsen så sänds den för inkasso, varefter det tillkommer ytterligare kostnader. Vi debiterar en ränta om 24% från förfallodagen, på försenade och uteblivna betalningar. Att inte hämta ut ett paket om du ångrar ditt köp kostar dig alltså betydligt mer än att returnera paketet till oss.

 

Företag

Konsumentköplagen gäller inte om du handlar till ditt företag.

Övrigt

Om du är under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos oss. Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Mysfaktor förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

Om en produkt i Mysfaktors sortiment har utgått eller av annan anledning inte finns att tillgå, är Mysfaktor ej skyldig att tillhandahålla sådan produkt oaktat att kunden beställt densamma enligt ovan. När kunden har lagt en beställning kan Mysfaktor inte ändra i beställningen, returvillkoren gäller.

Skicka gärna ett mail till [email protected] om det är något du undrar över angående köpvillkoren, eller om du har några andra frågor till oss!

Pauline Brattberg/Mysfaktor
Lager och kontor:
Dotorpsgatan 34
521 44 Falköping

Tel nr: 073 - 35 39 605 (vardagar 09.00 - 15.00, stängt onsdagar)
Maila oss dygnet runt på [email protected]