Mysfaktor öppnar e-handel med klassisk, tidlös samt hållbar design!

Idag har min e-butik gått live!! Hos mig kan du köpa inredningsprylar samt bruksföremål till ditt hem som har fokus på klassisk, tidlös samt hållbar design. 

Jag har länge haft en dröm om att starta något eget företag inom inredning, men först nu känns det som att jag vågar samt att jag hittat en bra linje som jag kan stå för. Jag säljer såklart bara saker som jag själv gillar men det är också viktigt för mig att sälja hållbara produkter. Men vad är då hållbart? I Sverige konsumerar vi så mycket att det skulle krävas drygt fyra jordklot om alla jordens människor skulle konsumera som vi. Vi behöver ändra vårt sätt att konsumera genom att köpa färre och bättre saker. För om fler slutade köpa trendprylar som ofta byts ut efter bara något år, så skulle vi inte behöva ta så mycket av jordens resurser som vi gör idag.

Därför köper jag bara in bra kvalitativa inredningssaker och bruksföremål till min butik. Föremål som jag själv tycker väldigt mycket om och som har en design och kvalitet som håller länge. Kanske till och med livet ut! Produkterna ska dessutom vara framtagna på ett bra sätt så att de som tillverkar dem har bra arbetsförhållanden och kan försörja sig.

Som öppningserbjudande har vi 10% rabatt på hela köpet hela december ut! Använd kod Dec17! Rabatten dras i kassan.
Beställ dina varor senast den 17/12 om du vill få dina varor levererade innan julafton. Om du har möjlighet att hämta dina saker hos oss i Falköping så kan du boka tid för hämtning senast den 23/12 klockan 12.00! 
Fri frakt på köp över 1200 kr. Öppet köp i 14 dagar!

Här nedan ser ni vilka produkter jag kommer sälja. Kika gärna in i butiken här!
Förhoppningen är att det kommer bli fler saker från nya leverantörer på sikt. Det finns många företag där ute som tillverkar vackra och bra produkter!


Fantastiska ljuslyktor, vasar och skålar från Paradisverkstaden!
Paradisverkstaden är ett familjedrivet företag som formger och tillverkar sin keramik i verkstaden och ateljén på Öland. 


Hantverk och exklusiv design i naturmaterial! Iris Hantverk startade som ett litet borstbinderi i Stockholm på 1800-talet. Varje borste dras för hand av människor som saknar synförmåga. Handgjort och med stor fingertoppskänsla! Alla produkter är av exklusiv design och tillverkas mestadels av naturmaterial.


Sköna, vackra, ekologiska linneprodukter som sängkläder och kökshanddukar från det Gotländska företaget Lin Living. De tillverkar allt linne på ett miljövänligt och etiskt korrekt sätt, från linblomma till färdig produkt.


Tidlöst vackra krukor som inspirerats av design från bl a 1800-talet! Bergs Potter startade 1942 då Victor Berg köpte en blomsterbutik i Köpenhamn och började importera krukor från Toscana. Krukorna är av hög kvalitet och tillverkas av skickliga hantverkare i Toscana, Italien.


Reluminus tillverkar Svanenmärkta kronljus och värmeljus m.m. Med sitt patenterade refillsystem för värmeljus återanvänder man ljuskoppen istället för att slänga den. Ljusmassan består dessutom av 100% rent stearin vilket är bra både ur hälsosynpunkt för oss, men också för miljön.


kommenterar

  • Grattis till din fina e-handels butik!
    Önskar dig lycka till.
    Ps. De där gröna krukorna…..? Ds.

    Mia Swahn

Lämna gärna en kommentar

Var vänlig notera, kommentarer måste bli godkända innan de visas