Iris Hantverk - hantverk ut i fingerspetsarna!

Hos oss på Mysfaktor kan du köpa praktiska och vackra bruksföremål såsom badborstar, nagelborstar, degskrapor och borstar från Iris Hantverk. Deras saker är inte bara bra att jobba med utan de är också så fina i sitt formspråk att du kommer vilja ha dem framme istället för att ha dem i lådor och skåp!

Företaget har funnits sedan slutet av 1800-talet, då ett litet borstbinderi startades i Stockholm. Det blev en lyckad rörelse, så lyckad att den finns än idag. Nu som då dras varje borste för hand av människor som saknar synförmåga. Handgjort och fingertoppskänsla får här en ny dimension. Alla borstarna, och övriga produkter, är av exklusiv design och tillverkas mestadels av naturmaterial. 

Deras vision och mål är att få återväxt i det traditionella hantverksyrket som borstbinderiet är. Detta genom att föra ut hantverkarnas gedigna kunnande i produkter av funktionell och god design i kombination med kvaliteten av naturmaterial. Och visst lyckas Iris Hantverk med detta! Här nedan kan du se några miljöbilder på deras fantastiska produkter. 

Hjärtligt välkommen in hos Mysfaktor för att shoppa finfint svenskt hantverk från Iris Hantverk! 


Lämna gärna en kommentar

Var vänlig notera, kommentarer måste bli godkända innan de visas